Vrienden van WBC Beckershof

Vrienden van Woon Begeleiding Centrum (WBC) Beckershof is onderdeel van ouderinitiatief Stichting Begeleid Wonen Meijel (SBWM). Niet alle wensen van de bewoners van WBC Beckershof kunnen worden betaald uit regulier zorggeld of door de bewoners en familie zelf. Daarom is SBWM in 2023 het project Vrienden van WBC Beckershof gestart.

SBWM helpt het WBC voorzieningen mogelijk te maken die het verblijf van de bewoners van het WBC prettiger maken. Bijvoorbeeld door een relaxstoel aan te schaffen voor bewoners met een lichamelijke beperking of een bezoek aan een dierentuin te realiseren voor rolstoelbewoners met een meervoudige beperking.

Zonder (financiële) steun lukt dit niet. Word “Vriend van WBC Beckershof” en draag bij aan een prettiger verblijf voor de bewoners van WBC Beckershof.

U kunt zich aanmelden door op onderstaande button te klikken. Werkt dit niet (dit kan aan de instellingen liggen) dan kunt u ook een e-mailbericht sturen naar penningmeester@sbwm.eu of door onderaan deze pagina het aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar het genoemd e-mailadres.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan als Vriend van WBC Beckershof (dit kan eenmalig of periodiek).
  • Indien gewenst word je naam of logo vernoemd op deze pagina en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Vrienden van Beckershof werft en beheert gelden van particuliere en zakelijke “vrienden”.
  • De bewoners kunnen een aanvraag doen voor een activiteit of de aanschaf van materialen. Denk belevingsmaterialen, aangepaste speeltoestellen, fietsen, tuinmeubels, beeldschermen en uitstapjes of vakanties. Individuele bewoners die minder draagkrachtig zijn, kunnen een bijdrage aanvragen voor deelname aan een activiteit.
  • Het stichtingsbestuur oordeelt per aanvraag of deze voldoet aan de opgestelde criteria.

Belastingvrij periodiek schenken

Bij een minimale termijn van 5 jaar is het geschonken bedrag volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Neem in dit geval contact op, dan stellen wij een overeenkomst op.

ANBI

De Stichting Begeleid Wonen Meijel is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), onder fiscaal nummer: RSIN 857746170. Dit betekent dat uw giften onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn. Meer informatie over deze regeling leest u op onze website Publicaties onderdeel Financieel.

Wilt u bijdragen aan ons welzijn?

Draag de bewoners van WBC Beckershof een warm hart toe en meld u aan als Vriend van WBC Beckershof via het onderstaande aanmeldformulier. Vul het aanmeldformulier in en mail deze naar penningmeester@sbwm.eu. U bepaalt zelf uw bijdrage en hoe lang u wilt blijven steunen.

De bewoners van het WBC zullen u dankbaar zijn.

Zakelijke vrienden van WBC Beckershof

Logo-Van-Bussel

€ 250,- per jaar

blanco

€ 500,- eenmalig

blanco

€ 100,- per jaar

blanco
blanco
blanco

Particuliere vrienden van WBC Beckershof

blanco

Evert Manders

X bedrag per jaar

blanco

Jan Manders

X bedrag per jaar

blanco

Anoniem 1

€500,- per jaar

blanco

Anoniem 2

€500,- per jaar

blanco

Anoniem 3

€500,- eenmalig

blanco

Wilbert, Jacqueline en Thom

€200,- eenmalig

Referenties