Foto’s

Blijf op de hoogte van de evenementen die plaats vinden in het Woon Begeleiding Centrum Beckershof. Lees en bekijk onderstaand de evenementen, uitjes en updates van de bewoners.

Februari 2024

Carnaval 2024

Een aantal opnames van de optocht

Hieronder zijn een aantal foto’s geplaatst die gemaakt zijn tijdens de eerste carnavalsoptocht in Meijel, die de bewoners van ons WBC vanuit het terras aan de achterzijde van het gebouw konden volgen.

Klik op de pijlen in de afbeelding om meer foto’s te bekijken.

Jan+Ard

17 Mei 2024

Officiële opening WBC Beckershof 

Opnames van de officiële opening van het woonbegeleidingscentrum

Op 17 mei 2024 vond de officiële opening van  het WBC plaats. Onder grote belangstelling van bewoners, ouders/verzorgers, familie en vrienden, de gemeente, PSW, SBWM, buurtgenoten en overige bezoekers werd de openingshandeling verricht door Jeroen Stappers en volgenden een aantal toespraken. Daarna werd er nog lang nagepraat en het mooie gebouw bezichtigd. Hieronder zijn een aantal foto’s geplaatst die gemaakt zijn tijdens die opening.

Klik op de pijlen in de afbeelding om meer foto’s te bekijken.

Jan+Ard

18 Mei 2024

Open dag

WBC Beckershof

Opnames van de open dag van het woonbegeleidingscentrum

Op zaterdag 18 mei 2024 werd de open dag van  het WBC gehouden. Onder enorme belangstelling van  ouders/verzorgers, familie, vrienden, buurtgenoten en vooral ook Meijelse mensen werd het gebouw bezichtigd. De bezoekers werden getracteerd op koffie/thee/fris en cake/wafels/frikandel, gemaakt door vrijwilligers. Een aantal bewoners had hun kamer opengesteld voor bezichtiging en gaven daarbij ook uitleg. De reacties waren zonder uitzondering positief. Men sprak van een aanwinst voor de Meijelse gemeenschap.  Hieronder zijn een aantal foto’s geplaatst die gemaakt zijn tijdens die open dag.

Klik op de pijlen in de afbeelding om meer foto’s te bekijken.

Jan+Ard

19 Juni 2024

Ontbijt bewoners WBC met de buurtbewoners

Opnames van het ontbijt van het WBC met de directe buurtbewoners, mogelijk gemaakt door de JUMBO

Op zondag 19 juni 2024 organiseerde het WBC een ontbijt met bewoners uit de directe buurt van WBC Beckershof. Het werd, onder genot van een stralende zon, een prachtige happening waarbij het doel ruimschoots bereikt werd. De kennismaking werd door zowel de bewoners, begeleiders alsook de buurtgenoten als heel prettig en nuttig ervaren. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!.

Hieronder zijn een aantal foto’s geplaatst die gemaakt zijn tijdens dat ontbijt.

Klik op de pijlen in de afbeelding om meer foto’s te bekijken.

Jan+Ard